EVENTY
You do not need to create your site from scratch. With ready Designs you will import whole site look in few minutes.
Zorganizujemy Twój event
W restauracji El Botellón wierzymy, że życie to nie tylko zwykłe dni, ale również wyjątkowe chwile, które warto celebrować w niepowtarzalny sposób. Urodziny, eventy firmowe, komunie spotkania z przyjaciółmi, imprezy rodzinne - to nasza specjalność!
Nasze menu dla grup zostało starannie opracowane, aby sprostać różnorodnym preferencjom smakowym i dietetycznym naszych gości. Oferujemy szeroki wybór dań, aby zaspokoić gusta każdego gościa.
Eventy El Botellón Wilanów
MENU EVENTOWE 70 ZŁ / OS.
MENU EVENTOWE 110 ZŁ / OS.
MENU EVENTOWE 180 ZŁ / OS.
OPEN BAR % FREE 70 ZŁ / OS.
OPEN BAR 180 ZŁ / OS.
OPEN BAR 300 ZŁ / OS.
USŁUGI DODATKOWE
INFORMACJE DODATKOWE
MENU EVENTOWE 70 ZŁ / OS.
TAPAS SERWOWANE W ŚRODEK STOŁU
- Pinchos – 3 rodzaje kanapeczek w stylu finger food w wersji mięsnej, rybnej i wege
- Pieczone oliwki z oliwą pomarańczową
- Chorizo duszone w cydrze z chutney z czerwonej cebuli
- Patatas bravas z masłem truflowym i dojrzewającym serem
- Kalmary panierowane z aioli kaparowym
- Pimientos de Padron – galicyjskie papryczki z wędzoną solą
MENU EVENTOWE 110 ZŁ / OS.
TAPAS SERWOWANE W ŚRODEK STOŁU
- Pinchos – 3 rodzaje kanapeczek w stylu finger food w wersji mięsnej, rybnej i wege
- Deska serów i wędlin
- Pieczone oliwki z oliwą pomarańczową
- Chorizo duszone w cydrze z chutney z czerwonej cebuli
- Pimientos de Padrón – galicyjskie papryczki z wędzoną solą
- Kaszanka zapiekana z kozim serem
- Patatas bravas z masłem truflowym i dojrzewającym serem
- Frito misto – mix owoców morza w panierce
- Krem kataloński z rozmarynem i malinami
MENU EVENTOWE 180 ZŁ / OS.
TAPAS SERWOWANE W ŚRODEK STOŁU
- Pinchos – 3 rodzaje kanapeczek w stylu finger food w wersji mięsnej, rybnej i wege
- Deska serów i wędlin
- Pieczone oliwki z oliwą pomarańczową
- Chorizo duszone w cydrze z chutney z czerwonej cebuli
- Pimientos de Padron – galicyjskie papryczki z wędzoną solą
- Kaszanka zapiekana z kozim serem
- Frito misto – mix owoców morza w panierce
- Halibut zapiekany w sosie szafranowym z mulami, gratin ziemniaczano-serowym i oliwą ziołową
- Wolno pieczony polik wołowy z demi glace z palonym rozmarynem, wędzonymi ziemniakami i karmelizowanymi warzywami korzeniowymi
- Stek z selera z puree z białych warzyw, sosem truflowym, prażoną cieciorką i tapenadą
- Krem kataloński z rozmarynem i malinam
OPEN BAR % FREE 70 ZŁ / OS.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Woda gazowana, niegazowana, Pepsi, Tonic, soki, kawa i herbata
OPEN BAR 180 ZŁ / OS.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Woda gazowana, niegazowana, Pepsi, Tonic, soki, kawa i herbata
NAPOJE ALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Hiszpańskie białe wino butelkowe
- Hiszpańskie czerwone wino butelkowe
- Piwo Peroni
- Wino musujące Cava
- Sangria bianco/tinto
OPEN BAR 300 ZŁ / OS.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Woda gazowana, niegazowana, Pepsi, Tonic, soki, kawa i herbata
NAPOJE ALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Hiszpańskie białe wino butelkowe
- Hiszpańskie czerwone wino butelkowe
- Piwo Peroni
- Wino musujące Cava
- Sangria bianco/tinto
- Gin Tanqueray London Dry
- Rum Capitan Morgan
- Wódka Ketel One
- Whisky Johnie Walker Black Label
- Sangria bianco / tinto
USŁUGI DODATKOWE
NA ŻYCZENIE
- Dj / muzyka na żywo (300 zł / h)
- Personalizowane dekoracje / Piniata od Balonovo.pl
- Tort artystyczny personalizowany
- Rzutnik + ekran
- Nagłośnienie + mikrofon
INFORMACJE DODATKOWE
DO RACHUNKU DOLICZANY JEST SERWIS W WYSOKOŚCI 10%.
POTWIERDZENIEM REZERWACJI JEST WPŁATA ZALICZKI W WYSOKOŚCI 40%
REZERWACJE
W OFERCIE PODANO CENY BRUTTO.
POTWIERDZENIEM REZERWACJI JEST WPŁATA ZALICZKI W WYSOKOŚCI 40%
REZERWACJE
- warunkiem rezerwacji grupowej jest wcześniejsze ustalenie menu na min. 3 dni przed planowaną datą
- ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji grupowej jest wpłata zadatku w wysokości 40% zamówienia
- w przypadku rezygnacji na 2 dni przed planowaną rezerwacją, zadatek zostanie wykorzystany przy organizacji kolejnej rezerwacji
- w przypadku nie wpłynięcia zadatku w ustalonym terminie, rezerwację uważamy za nieważną;
- jeżeli w dniu wydarzenia liczba uczestników ulegnie zmianie na mniejsza, Organizator zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników;
- w przypadku zwiększenia liczby uczestników Organizator zostanie obciążony za każdą dodatkową osobę, wynikająca z wybranej oferty, jeśli w lokalu będą dostępne wolne miejsca;
- ostateczna liczba Gości musi zostać potwierdzona najpóźniej 2 dni przed planowaną rezerwacją. W przypadku braku korekty drogą mailową, przyjmuje się liczbę Gości podaną w ostatniej przesłanej propozycji;
- płatność kartą lub gotówką w dniu rezerwacji.
W OFERCIE PODANO CENY BRUTTO.
Eventy El Botellón Powiśle
MENU EVENTOWE 90 ZŁ / OS.
MENU EVENTOWE 120 ZŁ / OS.
MENU EVENTOWE 180 ZŁ / OS.
MENU EVENTOWE 220 ZŁ / OS.
MENU EVENTOWE 300 ZŁ / OS.
OPEN BAR % FREE 70 ZŁ / OS.
OPEN BAR 180 ZŁ / OS.
OPEN BAR 300 ZŁ / OS.
USŁUGI DODATKOWE
INFORMACJE DODATKOWE
MENU EVENTOWE 90 ZŁ / OS.
TAPAS SERWOWANE W ŚRODEK STOŁU – 50g każdej pozycji / os.
TAPAS ZIMNE
TAPAS ZIMNE
- Tabla iberica 30g każdej porcji / os.: • Hiszpańskie wędliny (chorizo sarta, chorizo picante, Serrano) i sery iberyjskie (kozi i mieszany) • Bagietka z oliwą
- Aceitunas – selekcja oliwkek El Botellón
- Calamares fritos – krążki kalmarów w pikantnym Panko z sosem aioli limonkowym
- Patatas bravas – chrupiące ziemniaczki sosem aioli i sosem brava
- Croquetas – krokiety beszamelowe z chorizo
- Pimenton de Padrón – zielone hiszpańskie papryczki z solą morską
- Quesadilla – tortilla pszenna z kurczakiem, serem, warzywami i sosem romesco
- Nachos – chrupiace kawalki tortilli z sosem serowym oraz guacamole
MENU EVENTOWE 120 ZŁ / OS.
PRZYSTAWKI / TAPAS / DESER – serwowane w środek stołu
PRZYSTAWKI
PRZYSTAWKI
- Pinchos – mini kanapeczki na bazie hiszpańskich produktów:
• Jamón Serrano/ pomarańcz/oliwka Gordal/sałata rzymska/sos Botellón 1 szt / os.
• Chorizo/papryka grillowana/sos botellón 1 szt / os.
• Krewetka/cukinia/limonka/sezam/sos romesco 1 szt / os.
• Kozi ser/konfitura z czerwonej cebuli/sos aioli 1 szt / os.
- Calamares fritos – krążki kalmarów w pikantnym Panko z sosem aioli limonkowym
- Patatas bravas – chrupiące ziemniaczki sosem aioli i sosem brava
- Croquetas – krokiety beszamelowe z krewetką
- Pimenton de Padrón – zielone hiszpańskie papryczki z solą morską
- Quesadilla – tortilla pszenna kurczakiem, serem, warzywami i sosem romesco
- Aceitunas – selekcja oliwkek El Botellón
- Churrosy z czekoladą
MENU EVENTOWE 180 ZŁ / OS.
TAPAS / DANIE GŁÓWNE / DESER
TAPAS ZIMNE
TAPAS ZIMNE
- Tabla iberica 30g każdej porcji / os.:
• Hiszpańskie wędliny (chorizo sarta, chorizo picante, Serrano) i sery iberyjskie (kozi i mieszany)
• Bagietka z oliwą - Aceitunas – selekcja oliwkek El Botellón
- Calamares fritos – krążki kalmarów w pikantnym Panko z sosem aioli limonkowym
- Patatas bravas – chrupiące ziemniaczki sosem aioli i sosem brava
- Croquetas – krokiety beszamelowe z krewetką
- Pimenton de Padrón – zielone hiszpańskie papryczki z solą morską
- Quesadilla – tortilla pszenna kurczakiem, serem, warzywami i sosem romesco
- Empanadas – selekcja pierożków argentyńskich
- Paella de marisco – hiszpańskie tradycyjne danie na bazie ryżu, szafranu z krewetkami, małżami Cozze, kalmarami
- Paella de verduras – ryż wegetariański z sezonowymi warzywami na bulionie z szafranem
- Churrosy z czekoladą
MENU EVENTOWE 220 ZŁ / OS.
TAPAS / DANIE GŁÓWNE / DESER
TAPAS ZIMNE
TAPAS ZIMNE
- Tabla iberica 30g każdej porcji / os.:
• Hiszpańskie wędliny (chorizo sarta, chorizo picante, Serrano) i sery iberyjskie (kozi i mieszany)
• Bagietka z oliwą - Aceitunas – selekcja oliwkek El Botellón
- Calamares fritos – krążki kalmarów w pikantnym Panko z sosem aioli limonkowym
- Patatas bravas – chrupiące ziemniaczki sosem aioli i sosem brava
- Croquetas – krokiety beszamelowe z krewetką
- Pimenton de Padrón – zielone hiszpańskie papryczki z solą morską
- Quesadilla – tortilla pszenna kurczakiem, serem, warzywami i sosem romesco
- Policzki wołowe – purre z batata, kalafior romanesco, marchewki kolorowe, sos cherry
- Dorsz – na risotto szafranowym z mulami, groszek cukrowy, grillowany po
- Verduras a la plancha – kotleciki z cieciorki, kalafior romanesco, marchewki kolorowe, topinambur, dziki brokuł w emulsji maślanej, purre z batata, oliwa szczypiorkowa, chips z jarmużu,sezam
- Crema Katalana – kremowy kataloński deser z pomarańczą
MENU EVENTOWE 300 ZŁ / OS.
TAPAS / DANIE GŁÓWNE / DESER
TAPAS ZIMNE
TAPAS ZIMNE
- Tabla iberica 30g każdej porcji / os.:
• Hiszpańskie wędliny (chorizo sarta, chorizo picante, Serrano) i sery iberyjskie (kozi i mieszany)
• Bagietka z oliwą - Aceitunas – selekcja oliwkek El Botellón
- Calamares fritos – krążki kalmarów w pikantnym Panko z sosem aioli limonkowym
- Gambas Kataifi – krewetki w cieście Kataifi na guacamole z sosem mango-chili
- Croquetas – krokiety beszamelowe z krewetką
- Pimenton de Padrón – zielone hiszpańskie papryczki z solą morską
- Berenjenas Fritas – smażony bakłażan po andaluzyjsku podawany z miodem gryczanym
- Chorizo al sidra – kiełbaski chorizo w cydrze, bagietka
- Stek z polędwicy wołowej Limousine 200g – sos pieprzowy, pimientos de Padrón
- Grillowana macka ośmiornicy – tortilla ziemniaczana, mus z koziego sera, dressing z rukoli, granat, palony por
- Aksamitny sernik – z białą czekoladą i mascarpone na ciasteczkowym spodzie, sos mango
OPEN BAR % FREE 70 ZŁ / OS.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Woda gazowana, niegazowana, Pepsi, Tonic, soki, kawa i herbata
OPEN BAR 180 ZŁ / OS.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Woda gazowana, niegazowana, Pepsi, Tonic, soki, kawa i herbata
NAPOJE ALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Hiszpańskie białe wino butelkowe
- Hiszpańskie czerwone wino butelkowe
- Piwo Peroni
- Wino musujące Cava
- Sangria bianco/tinto
OPEN BAR 300 ZŁ / OS.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Woda gazowana, niegazowana, Pepsi, Tonic, soki, kawa i herbata
NAPOJE ALKOHOLOWE – DO 3 GODZIN
- Hiszpańskie białe wino butelkowe
- Hiszpańskie czerwone wino butelkowe
- Piwo Peroni
- Wino musujące Cava
- Sangria bianco/tinto
- Gin Tanqueray London Dry
- Rum Capitan Morgan
- Wódka Ketel One
- Whisky Johnie Walker Black Label
- Sangria bianco / tinto
USŁUGI DODATKOWE
NA ŻYCZENIE
- Dj / muzyka na żywo (300 zł / h)
- Personalizowane dekoracje / Piniata od Balonovo.pl
- Tort artystyczny personalizowany
- Rzutnik + ekran
- Nagłośnienie + mikrofon
INFORMACJE DODATKOWE
DO RACHUNKU DOLICZANY JEST SERWIS W WYSOKOŚCI 10%.
POTWIERDZENIEM REZERWACJI JEST WPŁATA ZALICZKI W WYSOKOŚCI 40%
REZERWACJE
W OFERCIE PODANO CENY BRUTTO.
POTWIERDZENIEM REZERWACJI JEST WPŁATA ZALICZKI W WYSOKOŚCI 40%
REZERWACJE
- warunkiem rezerwacji grupowej jest wcześniejsze ustalenie menu na min. 3 dni przed planowaną datą
- ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji grupowej jest wpłata zadatku w wysokości 40% zamówienia
- w przypadku rezygnacji na 2 dni przed planowaną rezerwacją, zadatek zostanie wykorzystany przy organizacji kolejnej rezerwacji
- w przypadku nie wpłynięcia zadatku w ustalonym terminie, rezerwację uważamy za nieważną;
- jeżeli w dniu wydarzenia liczba uczestników ulegnie zmianie na mniejsza, Organizator zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną liczbę uczestników;
- w przypadku zwiększenia liczby uczestników Organizator zostanie obciążony za każdą dodatkową osobę, wynikająca z wybranej oferty, jeśli w lokalu będą dostępne wolne miejsca;
- ostateczna liczba Gości musi zostać potwierdzona najpóźniej 2 dni przed planowaną rezerwacją. W przypadku braku korekty drogą mailową, przyjmuje się liczbę Gości podaną w ostatniej przesłanej propozycji;
- płatność kartą lub gotówką w dniu rezerwacji.
W OFERCIE PODANO CENY BRUTTO.
Zadaj nam pytanie / zarezerwuj event
Poznaj naszą ofertę eventów, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie – od menu przystawkowego, po świetny zestaw dań głównych i deserów.
Masz pytanie dotyczące naszego menu, chcesz zarezerwować wyjątkowe wydarzenie w jednej z naszych restauracji lub zamówić catering z dostawą na swoją imprezę? Jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Wypełnij formularz kontaktowy, a nasz zespół skontaktuje się z Tobą tak szybko, jak to możliwe, aby omówić Twoje potrzeby i upewnić się, że pobyt w El Botellón zapamiętacie na długo..
Masz pytanie dotyczące naszego menu, chcesz zarezerwować wyjątkowe wydarzenie w jednej z naszych restauracji lub zamówić catering z dostawą na swoją imprezę? Jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Wypełnij formularz kontaktowy, a nasz zespół skontaktuje się z Tobą tak szybko, jak to możliwe, aby omówić Twoje potrzeby i upewnić się, że pobyt w El Botellón zapamiętacie na długo..